Over

Mijn naam is Farah Helderweirt.

Van nature uit ben ik heel zorgzaam. Met mijn ruim 15 jaar ervaring in de zorgsector heb ik ondervonden dat zorgen voor de gezondheid en welbevinden van mensen, hetgene is wat ik met hart en ziel doe.

Wat ik gemist heb in de zorgsector is rustig de tijd nemen voor iemand waardoor de hulp die je biedt veel kwaliteitsvoller wordt, iets wat voor mij heel belangrijk is. Als ik iets doe wil ik het goed doen.

Vandaar mijn stap om op een andere manier mensen te kunnen bijstaan.

Tijdens mijn opleiding ondervond ik dat voetreflexologie zowel een ontspannende  als een geneeskrachtige massage is, wat de werking en doelstelling diepgaander maakt.

Het menselijk lichaam en de mens zelf vind ik zo fascinerend, de werking van het lichaam en hoe alles samenhangt op verschillende vlakken; emotioneel, fysiek, mentaal …en dit bij iedereen anders. Boeiend!